(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
K prvním narozeninám s Jovokrémem
Potřebné ingredience
mramorový korpus,jovokrém,pařížská šlehačka bez vaření
Postup přípravy
Dortík byl pro naši nejmladší k narozeninám. S dortíkem-po chuťové stránce-byli nejvíce nadšeni babička s dědou. Tak dobrý krém ještě prý nejedli. =o)
Recep na JOVO krém je zde na MMB-,ale ať nemusíte hledat....
0,5 l rostlinné šlehačky( je to ta dražší co se prodává ve zdravé výživě ) ,500 g bílého jogurtu Hollandia (nebo jiný hutnějšíjá dala tuším Choceňský), 3lžíce ledové vody a 3 lžíce moučkového cukru.
Vychlazenou šlehačku s cukrem a vodou vyšleháme do tuha a zašleháme jogurt a můžete zdobit, mazat jak chcete.
A paříž...
do 250ml rostlinné šlehačky zamíchat dle chuti mletý cukr a 3 lžíce kakaa holandského typua vše vyšlehat šlehačem
Recep na JOVO krém je zde na MMB-,ale ať nemusíte hledat....
0,5 l rostlinné šlehačky( je to ta dražší co se prodává ve zdravé výživě ) ,500 g bílého jogurtu Hollandia (nebo jiný hutnějšíjá dala tuším Choceňský), 3lžíce ledové vody a 3 lžíce moučkového cukru.
Vychlazenou šlehačku s cukrem a vodou vyšleháme do tuha a zašleháme jogurt a můžete zdobit, mazat jak chcete.
A paříž...
do 250ml rostlinné šlehačky zamíchat dle chuti mletý cukr a 3 lžíce kakaa holandského typua vše vyšlehat šlehačem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
wruska
(upraveno)
4. 8. 2011, 14:46
opravdu krasny.....
Bakulča
(upraveno)
5. 8. 2011, 13:13
@wruska
Děkuji.
backa
(upraveno)
5. 10. 2010, 17:23
Vypadá báječně proto musel i tak chutnat
Bakulča
(upraveno)
5. 10. 2010, 17:30
@backa
děkuji
Marttina
(upraveno)
5. 10. 2010, 15:58
Mňam a jak se dělá jovokrém? Martina
Bakulča
(upraveno)
5. 10. 2010, 17:30
@Marttina
vloženo